Halottszállítás

Ravatalozás,
Búcsúztatás

Koporsós
Temetés

Hamvasztás

Szolgáltatásaink


Tisztelt Hozzátartozók! Az új anyakönyvi törvény értelmében szolgáltatásainkat csak fényképes személyazonosító igazolvány, vagy vezetői engedély illetve útlevél ellenében tudjuk beütemezni! Az okmányok átvétele, elengedhetetlen része a szolgáltatások megrendelésének!

Halottszállítás

Az elhunytszállítás a törvényi előírásoknak megfelelő ( hivatalosan átalakított) autókkal történik:

  • Hosszútávú szállítások esetén hűtött, klimatizált légterű gépjármű
  • Szertartás autó ( speciális pompa autó)
  • Koszorús autók


Ravatalozás / Búcsúztatás

Önnel egyeztetve lefoglaljuk a temetés időpontját, a ravatalozót, megszervezzük a polgári vagy egyházi búcsúztatást, megrendelheti a gyászértesítőket, újságban gyászhirdetést, koszorúkat, virágokat, melyeket díjmentesen kiszállítunk. Segítséget nyújtunk a szertartás teljeskörű lebonyolításához, lehetőség van fotós, videós igénybevételére, hanganyag rögzítésére.


Koporsós Temetés

Beszerezzük a halottianyakönyvi kivonatot, amennyiben szükséges NKK (korábban: ÁNTSZ) engedélyt, igény szerint egyszeri segély, özvegyi nyugdíj igénylés és árvaellátás ügyintézésében közreműködünk.

Koporsó kínálatunkban megtalálja az alacsonyabb árfekvésű laminált termékeket és a minőségi kivitelű fából vagy fémből készült, gyönyörű textiliákkal bélelt koporsókat is.


Hamvasztás

Beszerezzük a halottianyakönyvi kivonatot, amennyiben szükséges NNK (korábban ÁNTSZ) engedélyt, igény szerint egyszeri segély, özvegyi nyugdíj igénylés és árvaellátás ügyintézésében közreműködünk.

Urna kínálatunkban megtalálja az alacsonyabb árfekvésű kerámia termékektől a magasabb árfekvésű üvegopál, fém, fa, márvány, hollóházi porcelán, gránit urnákat is. A hamvak elhelyezésének számos lehetősége adott ma a temetőben, templomban, de lehetőség van hajós vagy repülőgépes szórási temetésre is.

Ha további információra van szüksége a temetési szolgáltatások közötti választásban, érdeklődjön bátran munkatrsainknál is emailben, telefonon vagy személyesen temetkezési irodáinkban.

Kapcsolat