Elsődleges célunk, hogy kegyeletteljesen biztosítsuk hozzátartozójuk végső útját!
A Piéta Temetkezési Bt. Orosháza város központjában található családi vállalkozás. Vállalkozásunk Gyarmati István lelkész úr javaslatára, Michelangelo szobráról kapta a Piéta nevet, mely Máriát fiának, Jézus Krisztusnak a keresztről levett holttestével ábrázolja, és a szánalmat, a kegyeletet jelképezi. A megyében másodikként nyitottunk, 1991. július 15-én, magántemetkezést. Színvonalas üzletünkben, modern halottszállító gépkocsikkal és hozzáértő alkalmazottakkal kezdtünk szolgáltatni, ezért vállalkozásunk rohamos fejlődésnek indult, hiszen ez a szakma hiányszakma volt. A lakosság igényeit figyelembe véve törekedtünk és törekszünk mindmáig arra, hogy a hozzátartozók, illetve a temettetők válláról levegyük az ügyintézés terhét.

Irodánkban és bemutatótermünkben kiválaszthatják kellékeink közül a legmegfelelőbbet, és elérhetőségeink bármelyikén érdeklődhetnek róluk. Munkatársaink segítőkész szakemberek, akik azért dolgoznak, hogy a cégünkhöz forduló hozzátartozók minden kívánságát és kérését a lehető legrövidebb és legdiszkrétebb módon teljesítsék. Fontos megemlítenünk, hogy a szolgáltatás megrendelése esetén, a szükséges okiratok beszerzésében, kitöltésében és továbbításában is segítséget nyújtunk! Éjjel - nappali ügyeletet látunk el nem csak Orosházán, hanem a környező településeken is.

Cégünk Békés Vármegye területén jelenleg négy temetés felvételi irodát üzemeltet. Központi irodánk Orosháza belvárosában található, de rendelkezésre állunk még Tótkomlóson, Csanádapácán, Nagyszénáson és Gádoroson


Első kép
Második kép